Vilkår og Betingelser

Vilkår og betingelser

Dette nettstedet er for online billettsalg for Viking Fotball ASA.

 

Personlig informasjon

Vi vil sørge for at all personlig informasjon og transaksjonsinformasjon blir beskyttet av den høyeste standard.

 

Priser & Betaling

Alle priser på denne nettside er i norske kroner (NOK).  Betaling kan skje ved bruk av følgende kort: Visa og Mastercard. Viking Fotball er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Alle transaksjoner og kortinformasjon som skrives inn utføres på en sikker side og overføres gjennom kryptert nettforbindelse (SSL EV) til betalingsformidler.

 

Billetter

Klubben ønsker å tilby et variert utvalg av billettkategorier og priser.

Alle billetter utstedes iht. regler godkjent av Viking Fotball og Norges Fotballforbund.

Dersom en kamp blir avlyst/utsatt vil kjøpte billetter være gyldig for det nye kamptidspunktet. Dersom kunde ikke har anledning å delta på det nye kamptidspunktet vil man blir tilbudt billetter til en senere kamp.

Dersom en kamp blir avlyst/utsatt før avspark, men etter at adgangsporter er åpnet, vil publikum bli tilbudt gratis adgang på en ny fastsatt dato for den aktuelle kampen.

Dersom en kamp blir avbrutt underveis, vil tilskuerne bli tilbudt halv pris på billetter til fullføringen av kampen. Dette gjøres ved å merke billettene når publikum forlater stadion.

Viking tolker lov om angrerett § 19 dit hen at salg av enkeltbilletter og sesongbilletter til sesongens fotballkamper er unntatt fra lov om angrerett. Det er således ikke angrerett ved kjøp av billetter eller sesongkort. Ingen refusjon for billetter kjøpt for en kamp vil bli tilbudt etter at kampen spilt.

 

Gjeldende lov og jurisdiksjon

Dette nettstedet kontrolleres og drives av Viking Fotball fra sine kontorer i Stavanger, Norge. Vi innestår ikke for at materialet på dette nettstedet er passende eller tilgjengelig for bruk på andre steder, og å få tilgang til dem fra områder hvor innholdet er ulovlig er forbudt. Kunder som har tilgang på dette nettstedet fra steder utenfor Norge gjør det på egen risiko og på eget initiativ og er ansvarlig for å overholde lokale lover, i den grad at eventuelle lokale lover gjelder. Alle vilkårene på dette nettstedet skal være underlagt og bygget i samsvar med norsk lov.


Ved å bruke dette nettstedet, aksepterer du at løsning av tvister som oppstår under eller i forbindelse med disse vilkårene, eller din bruk av dette nettstedet, sendes til domstolene i Norge.


Ingenting i disse vilkårene skal på noen måte anses å begrense eller påvirke dine lovbestemte rettigheter under norsk lov.

 

Spørsmål

Hvis du har noen spørsmål knyttet til noe på dette nettstedet kan du kontakte Viking Fotball på telefon 51329700.